Rádió 1 Viber

Deus Ex Ps4 Teszt

Ami kicsit fájó, hogy a mesterséges intelligencia most sem sikerült túlságosan fényesre, nagyon sokszor előfordult, hogy ellenfeleink teljesen ostobán viselkedtek, vagy már-már vakon tűrték a megmozdulásainkat, továbbá okozott némi frusztrációt a fedezékrendszer is. A terep használata minden játékstílusban elengedhetetlen, éppen ezért bosszantó, hogy Jensen a "kiadott parancs" ellenére nem bújik meg a tereptárgyak mögött, vagy két fal között mozogva váratlanul úgy dönt, hogy inkább megáll, szépen felfedve a jelenlétünket és a pozíciónkat. KÉREK MÉG! Az összesen 16 nagyobb fejezetre bontott, Dubaiba, Prágába, a gettóként működő Golem Citybe, az Alpokba és Londonba kalauzoló történet elsőre ugyan rövidkének tűnhet, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a cseh fővárosban legalább egy tucat mellékküldetés várja, hogy foglalkozzunk velük. A hihetetlenül szépen kidolgozott, néha egészen megdöbbentően részletes helyszínek rengeteg felfedeznivalót és érdekességet rejtenek, így ha nem csak arra koncentrálunk, hogy minél hamarabb elérjük a térképen kijelölt újabb sárga pontot és részfeladatot, akkor azért szépen el lehet merülni a programban.

[TESZT][PC] Deus Ex: Mankind Divided - visszatérés az utópiához | TechAddikt

Mi lett volna, ha? Publikálva 2022. április 7. 10:07 2012-ben a CBS Films bejelentette, hogy szeretne készíteni egy Deus Ex-adaptációt. A film a 2011-ben megjelent Deus Ex: Human Revolution nyomán készült volna Scott Derrickson és C. Robert Cargill rendezésével. Az adaptáció Adam Jensen karakterének elmélyítésére fókuszált volna akciódús szekvenciákkal megtámogatva, azonban Derrickson 2014-ben otthagyta a projektet a Doctor Strange miatt. Ezután a Human Revolution filmes változatát csendben elkaszálták. Most azonban a USA Today készített egy interjút Scott Kinney-vel, a Prime Universe Productions fejlesztésért felelős igazgatójával, aki megosztotta a hamvaiba hullott adaptáció forgatókönyvének egy szeletét. A szakember elmondása szerint a Human Revolutiont nem R-besorolásúnak szánták (17 éven aluliak számára csak szülői felügyelettel ajánlott), pedig az akciójelenetek igen erőszakosak lettek volna. Ha kíváncsiak vagytok rá, a forgatókönyv linkjét megtaláljátok a cikk alján megjelölt források között.

deus ex ps4 teszt budapest
Ben Saxon és Anna Kelso egyszer ellentétes oldalon álltak, azonban a konspirációk hálójában hű társakra leltek egymásban. Az Ikarosz hatásban történtek csupán felvezetésként szolgáltak a páros történetéhez, melynek folytatását a The Fall tárja elénk. Vajon sikerül nekik győzedelmeskedni a Tyrants felett, vagy sokan másokhoz hasonlóan ők is alul maradnak az elit egység ellen? Deus Ex: The Fall teszt következik! Amikor a tavalyi év nyarán megjelent a Deus Ex széria legújabb része, rengetegen adtak hangot a negatív véleményüknek. A panasza érthető, mivel a The Fall annak ellenére, hogy kibővítette a Deus Ex univerzumot, kizárólag mobil eszközökre jelent meg, azonban azokon belül is csak az iOS-t futtató készülékek tulajai élvezhették Ban Saxon akcióit. Fél évvel az eredeti verzió megjelenése után idén januárban először az Android, majd márciusban a PC-s tulajok is nekiülhettek a játéknak. Megvéd a láthatatlan fal A The Fall története az Ikarosz hatás után, a Human Revolutionnel nagyjából egy időben játszódik.

Navi Full HD-ben: teszten az RX 6600 XT - PROHARDVER! Videokártya teszt

deus ex ps4 teszt miskolc
  1. Dr hagymási krisztina in san antonio texas
  2. Deus ex ps4 teszt youtube
  3. Jysk baja nyitvatartás 1
  4. Kapucíner szelet nosalty a youtube
  5. Deus Ex: Mankind Divided – Ez egy embertelen harc [PS Plus] | theGeek.hu
  6. Őssejt árak összehasonlítása
  7. Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  8. Deus ex ps4 teszt miskolc

A Human Revolution fináléja ugyan azt sejtette, hogy örökre elbúcsúztunk a karizmatikus főhőstől, Adam Jensentől, de az Eidos Montreal forgatókönyvírói szerencsésen megtalálták a módját a népszerű figura logikus visszatérésének. És nem csak a "feltámadást" sikerült okosan megoldani, de az írók még azt az akadályt is sikeresen ugrották meg, hogy az előző rész feltuningolt férfija ne megállíthatatlan terminátor, hanem fejlődni képes, kihívásokkal szembekerülő karakter legyen. De ne szaladjunk ennyire előre… A HELYZET ROSSZABB, MINT VALAHA A sztori szerint két évvel járunk a Human Revolution után, és a világ még mindig az Aug incidens néven elhíresült esemény következményeit nyögi. Az évszám 2029, és egy olyan cyberpunk jövőben járunk, ahol teljesen mindennapos, hogy az emberek úgynevezett augmentációkkal, azaz testbe épített mechanikus kiegészítőkkel élnek. Az "evolúció" új lépcsőfokát viszont beárnyékolja az említett tragédia, amely során a testük felett kontrollt vesztő beültetéssel élők "megvadultak", több millió ember halálát okozva.

Youtube

2000-ben, tehát nem kevesebb, mint tizenhat évvel ezelőtt jelent meg a Deus Ex, a híres cyberpunk FPS nézetű RPG legelső része, majd egy eléggé felejthető folytatás követte három évre rá: a Deus Ex Invisible War. Most pedig itt a Deus Ex: Mankind Divided. Nyolc évet kellett várni egy újabb Deus Ex részre a 2003-as visszafogott sikerű epizód után: a 2011-es Human Revolution nemcsak kiköszörülte a másik rész okozta csorbát, hanem egyszerre volt egyedi, eredeti ötleteket felvonultató alkotás is, illetve egy olyan cím is, amely méltóvá vált a Deus Ex régi, 2000-es hírnevéhez. Telik s múlik az idő, már a Human Revolution óta is öt év telt el, most viszont Adam Jensen végre visszatért az eggyel újabb generációra készült Mankind Dividedben – direkt folytatásaként a Human Revolutionnek. Vajon újabb mestermunkával van dolgunk? 2027-re viszonylag elfogadottá vált a mesterséges végtagok alkalmazása – annak ellenére, hogy eleinte mindenki megrökönyödéssel nézte az egyre inkább cyborggá váló embertársait.

Ez egészen az "Incidensig" tartott… Az "incidens" kifejezés igencsak eufémizmus arra a borzalomra nézve, ami történt: egy szer hatására több millió hibrid megőrült és lemészárolt több százezer másikat. Ettől kezdve a gyanakvás és a félelem fészkelt be az emberek szívébe – akár mesterséges, akár valódi végtagokkal rendelkeztek. Üdvözlünk 2029-ben A Mankind Divided eseményei 2029-ben játszódnak és a "augok" (a mesterséges végtagokat viselő emberek csúfneve az "augmented"-ből eredő "aug") a társadalom számára tényleges és pusztán vizionált veszélyforrást egyaránt jelentenek. Természetesen ilyen paranoiás, ellenséges helyzetben, amelyben az emberiség ennyire megosztott, a szélsőségek, extrém mozgalmak mindkét oldalon jelentkeznek, szerveződnek. Az augoktól sokan egyszerre félnek és meg is vetik őket, gettókban kell élniük és a gyakran korrupt rendőrség kényének-kedvének is ki vannak szolgáltatva – mint a történelem legsötétebb korszakaiban. Persze a politikusok, üzletemberek és különféle hatalmasságok is tőkét kovácsolnak a helyzetből: egyesek "térjünk vissza emberiességünkhez" lózungokat szónokolva támadják az augokat, a másik oldalon viszont a mesterséges végtagokat használókból verbuválódott terrorista szervezet követ el véres merényleteket.

Hiába járunk egy jövőbeni, futurisztikus Prágában, szinte minden sarkon találunk egy olyat elemet, ami még akkor is ismerős lehet, ha amúgy még sosem jártunk a cseh városban. A fejlesztőknek sikerült megragadni valamit az a környező országok atmoszférából, és biztos egész más érzés úgy végigsétálni a macskaköves utcákon, mintha Los Angelesben élne az ember. Aprócska dolog ez, de ennek köszönhetően mégis jobban beleéljük magunkat a sztoriba, mintha megint valamelyik amerikai vagy kínai nagyváros járdáit kellene koptatni. Ha pedig ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a körítés, azaz a grafika, a zene és a szinkron szempontjából szintén kiváló megoldásokkal van dolgunk, akkor már bátran állítható, hogy a Deus Ex: Mankind Divided egy olyan játék, ami bőven megéri az árát. Nemcsak azért, mert egy alapvetően profin összerakott, tényleg szórakoztató alkotás, de azért is, mert az elődjéhez hasonlóan egy olyan produkcióval van dolgunk, aminek az átlagosnál jóval nagyobb a szavatossága, és még évek múlva is elővesszük majd, hogy újra végigküzdjük Jensen kalandjait.

Deus Ex: Mankind Divided – Ez egy embertelen harc [PS Plus] | theGeek.hu

"Természetesen úgy értettem, hogy még mindig a PC az a platform, amin a legtöbben játszanak, nem a két nagy konzol (együttvéve sem). " Multiplatform játékok esetében pedig igenis konzolokon játszanak a legtöbben, ehhez bőven lehet látni számadatokat is. Elég csak megnézni a Battlefield vagy a Call of Duty sorozatot, ezek esetében pontos számokat is láthat az ember, de az eladási mutatók szerint is többen vásárolnak Xbox One-ra és PS4-re multiplatform játékot, mint PC-re. [ Szerkesztve] Live-Die-Respawn NandorHUN Jó játék, de nekem nem első napos vétel, majd ha lejjebb megy az ára. arc82 tag ps4 pron remekül néz nem tudnék 10 olyan dolgot mondani ami megfogott a játékban. Üdv Aktív témák

A játék egyébként egyaránt kritizálja a modern nyugati társadalmakat, illetve – mivel az események nagy része Prágában játszódik, ahol egy embertelen, kőkemény diktatúra dúl – hátborzongató számunkra, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nem kizárt, hogy ránk a valós világban is ez várhat, nemdebár? Amikor az utcákat járjuk, a prágai erőszakszervezet (a rendőrség jelen esetben) az utcákon vegzálja a polgárokat, állandó razziák vannak, a lakosságot állandó félelembe tartják. A hangulat csak a bárok, bordélyházak környékén lazább, de azért a feszültséget (különösen a terrorista támadások hatására) szinte mindenhol kézzel lehet tapintani. A 2011-es Human Revolutionhöz képest persze jelentősen fejlődött a folytatás – ezt leginkább a környezet részletességében, és a karakterek modellezésében mérhetjük le. A Jonathan Jacques-Belletête művészi vezető által kidolgozott grafikai világ elképesztően látványos: a cseh főváros különböző negyedei nagyszerűen keverik a középkori városrész klasszikus építészeti stílusát az új korszak avantgárd elemeivel.

Furcsa, mert amúgy a sztori nagyjából rendben van – egy-két sablonos, fantáziátlan történeti elemet leszámítva. Az összecsapások során nem nagyon remekelnek az ellenfeleink sem a mesterséges intelligencia tekintetében, furcsán, természetellenesen, vagy túlságosan kiszámíthatóan viselkednek, elég könnyű őket likvidálni. PC-s játéktesztjeink elkészítéséhez ASUS ROG eszközöket használunk. A teszthez a játékot a Konzolvilág biztosította. Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk. Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte