Rádió 1 Viber

67Y Busz Menetrend Szeged, Szeged.Hu - Több, Egyszerű Menetrendváltásnál: Új, Hosszú Buszjáratot Is Kap Szeged Az Iskolakezdésre

A Szőregről reggel 67Y-ossal közlekedők 7 óra 20 helyett 7 óra 30-kor szállhatnak fel a buszra. Egyáltalán nem közlekedik azonban sem a 24-es, sem a 32-es busz. A villamosok azonban változatlan menetrenddel közlekednek.

Szeged.hu - Koronavírus: április 1-jén újra változik a szegedi menetrend – itt van minden járat közlekedési rendje!

67Y autóbusz Menetrend 67Y autóbusz útvonal üzemi ideje minden nap napokon van. Rendszeres menetrendi óták: 4:53 - 21:48 Nap Üzemelési Órák hétfő 4:53 - 21:48 kedd szerda csütörtök péntek 4:33 - 22:33 szombat vasárnap Teljes menetrend megtekintése 67Y autóbusz Útvonal Térkép - Mars Tér – Szőreg 67Y autóbusz Útvonal menetrend és megállók (Frissítve) A 67Y autóbusz (Mars Tér – Szőreg) 35 megállók megállója van ami a Sziksósfürdő megállóból indul és a Szőreg, Malom megállóig közlekedik. 67Y autóbusz menetrendi idők áttekentése a következő hétre: Üzemideje indul ekkor: 4:53 és ekkor van vége: 21:48. Ezen a héten az alábbi napokon üzemel: minden nap. Válassz ki egy 67Y autóbusz megállók -t a folyamatosan frissülő valós idejű menetrendekhez amiknek az útvonalát térképen is meg tudod tekinteni Megtekintés a térképen 67Y GYIK Mikor van az üzemkezdete a 67Y autóbusz vonalnak? A 67Y autóbusz szolgáltatásai ekkor kezdődnek: 4:33, vasárnap, péntek, szombat. További részletek... Meddig jár a 67Y autóbusz vonal?

Számos tömegközlekedési járat menetrendje is megváltozik szombattól. Összeszedtük, mire kell odafigyelni. A nyári szünidőben lévő járatritkítás leginkább a trolikat érinti. A 8-as járat óránként kétszer kevesebbszer indul, tíz perc helyett negyedóránként, csupán az esti órákban nem érinti változás a 8-ast. A 9-es troli június 15. után hajnali 5 és este 8 óra között 20 percenként jár, előtte és utána félóránként. A 10-es troli 7-ig 20 percenként, a reggeli csúcsban 10 percenként, nap közben pedig negyedóránként jár. Ugyanebben a viszonylatban a délutáni csúcsidőszakban 12 percenként indul egy troli. A 19-es járat azonban csupán 20 percenként jár szeptemberig. A 21-es járatot mindössze a reggeli csúcsban érinti változás, így a napközbeni járatsűrűséghez hasonlóan 20 percenként indul. Ezzel együtt a forgalmasabb buszjáratok többsége közel változatlanul jár. A 36-os, illetve a 77-es busz Dorozsmáról a reggeli órákban is húszpercenként indul. A 70-es vonalon viszont a tanév tartamára érvényes menetrendhez képest nem óránként, hanem félóránként indul egy-egy járat délelőtt is.

Idojaras

Hétvégén a Mars tér és Kiskundorozsma között fél óránként felváltva közlekedik a 67Y és a 75-ös járat. Czékus utca felől a 36-osról átszállási lehetőség lesz a 67Y-ra Malom megállóhelynél, Mars tér felől a 67Y-ról átszállási lehetőség lesz a 36-osra, Szőregre a 60–60Y–67–67Y járatok szombat délelőtti sűrítése megszűnik, a 77A szombat délelőtti móravárosi hosszabbított útvonalon közlekedése megszűnik, a 79H járat az 5-ös út helyett a Back Bernát utca–SZILK érintésével közlekedik minden munkanap reggel a 72-es járat indulása előtt a Mars téri trolimegállóból 6:24-kor, iskolai előadási napokon reggel és délután a Fehértói halgazdaságig kiterjesztve. A 20-as, 21-es, 24-es, 76-os, 77-es, 78-as, 84-es, 90-es járatokon is érdemes lesz figyelmi, ide-oda mozgatták az indulási időket, ezzel a néhány perces változtatással még összehangoltabbá vált a közösségi közlekedés Szegeden. Itt az összes Volánbusz-menetrend!

  • 67y busz menetrend szeged 2
  • Honda Jászberény - Arany Oldalak
  • 67y busz menetrend szeged 4
  • Bengáli és szavanna macska – a házi vadak | ZooZoo Portál
  • Kap apróbetűs részek
  • Szeged.hu - Januártól ütemes a menetrend Dorozsma és Szőreg között
  • Búcsú a 24-es és a 32-es busztól, de csak nyárra | Szeged Ma
  • Túri lajos gyermekei videa

67y útvonal: Menetrendek, megállók és térképek - Mars Tér – Szőreg (Frissítve)

Csúcsidőben és egyes menetrendi időszakban megmaradnak csak a Mars térig közlekedő tápéi járatok is azaz a most ismert 73/73Y nem vész el, csak egy kicsit átalakul. Az új járatstruktúra: 73: Mars tér (trolimegálló)–Tápé, Budai Nagy Antal utcán át 73Y: Mars tér (trolimegálló)–Tápé, Bencfahát utcán át 74: Gyálarét–Tápé, Budai Nagy Antal utcán át 74Y: Gyálarét–Tápé, Bencfahát utcán át 74A: Mars tér (Mikszáth Kálmán utca)–Gyálarét Fontos! Csak esti utolsó járatként és nyári tanszünetben csúcsidőben. A járatok követési ideje hétköznapokon nem módosul a jelenlegi közlekedéshez képest, de egyes időszakokban Tápéról a 73/73Y-os és a 74/74Y-os járatok felváltva közlekednek. Változik a többi járat menetrendje is A 32-es autóbusz üzemideje bővül, a délután-esti időszakban is fog közlekedik, az utolsó járat 19:28-kor indul a Honvéd térről. Viszont nem jár olyan sűrűn, mint eddig: a követési idő 10 perc helyett 15 perc lesz, a kiskundorozsmai 36-os és a 75-ös járat egész hétvégén vasárnapi menetrend szerint közlekedik.

Búcsú a 24-es és a 32-es busztól, de csak nyárra | Szeged Ma

Januártól ütemes a menetrend Dorozsma és Szőreg között Iskolai előadási napokon a 67/67Y-os buszokkal elérhető a Széchenyi tér és Újszeged is. 2020. január 1-je után iskolai előadási napokon Kiskundorozsma Fürdőtől a 67/67Y-os járatok fél óránként indulnak ütemes menetrendben, át Szegeden, egészen Szőregig a reggeli, munkába járás idején és délután 17 óra 33 percig – valamint vissza, Szőregről is, egészen 17 óra 40 percig. Nem kell átszállni a Mars téren, egy járattal elérhető a Széchenyi tér, sőt, Újszeged is! A dorozsmai, subasai busz menetrendje már az önkormányzati választási kampány előtt is téma volt, még a választás előtt sikerült megoldani, hogy idén sűrűbben közlekedjen a járat. Szeged közgyűlése pénteken meg most arról szavaz majd, hogy iskolai előadási napokon, azaz akkor, amikor tényleg tanítás van az általános és középiskolákban járjanak így a buszok – tehát a tavaszi, nyári, őszi szünetekben nem így közlekednek, akkor órás lesz az ütem. Tovább olvasom

A 67Y autóbusz szolgáltatásai 21:48 órakor állnak meg hétfő, kedd, szerda, csütörtök. Mikor érkezik meg a 67Y autóbusz? Mikor jön a Sziksósfürdő / Mars tér / Szőreg Autóbusz vonal? Nézd meg az Élő Érkezési Időket az élő érkezési időkhöz és a Sziksósfürdő / Mars tér / Szőreg Autóbusz vonal teljes menetrendjének megtekintéséhez, amely a legközelebb van az Ön tartózkodási helyéhez. A Volánbusz Zrt. 67Y autóbusz vonala fut Nagypéntek, Húsvéti vasárnap and Húsvéti hétfő napon? A 67Y autóbusz munkaideje Nagypéntek, Húsvéti vasárnap and Húsvéti hétfő napon változhat. Kérjük, ellenőrizze a Moovit alkalmazást további részletekért. A Volánbusz Zrt. autóbusz szolgáltatási figyelmeztetések A Volánbusz Zrt. autóbusz szolgáltatási figyelmeztetésekért kérjük, ellenőrizze a Moovit Alkalmazás. Ezen felül valós idejű információkat szerezhet a autóbusz állapotáról, a busz késleltetéséről, a autóbusz útvonalak megváltozásáról, a megállók helyének megváltozásáról és a szolgáltatás bármilyen változásáról. 67Y vonal, Autóbusz viteldíj A Volánbusz Zrt.